Saftig krumme og sprød skorpe

I vores lille bageri lever surdejshåndværket i bedste velgående. Her er kun gode råvarer og sund fornuft. Vi bager med surdej, som betyder lange hævetider og desuden bruger vi kun det bedste økologiske danske stenformalet mel. Det giver brød med en saftig krumme og en sprød skorpe, som smager af noget. Noget lækkert!

surdeje til hævning foran vindue

Mel fra Kornbymølle og Økomølleriet

Det mel vi bager med, kommer fra små møllerier som forarbejder kornet til mel af høj kvalitet. Vi bruger mel fra Økomølleriet og fra Kornbymølle, som begge er små møllerier, hvor gode folk forarbejder kornet på stenkværne, så alle de gode egenskaber fra kornet bevares.

Forskellige typer mel

Opbevaring af brød

Når du har købt dit brød , kommer det i en papirspose. Et godt fif er, at lægge brødet i en lufttæt beholder, en plastpose eller i et bivokspapir, og opbevare det ved stuetemperatur, så kan det holde sig friskt i længere tid. ( ca 4-6 dage)

Frys brødet til senere brug

Du kan sagtens fryse brødet ned og tage det op efterhånden, som du får brug for det. Vores brød sælges også på frost i butikken , da vi fryser det tilovers havende brød hvis der er nogen tilbage fra dagens salg - du får en optøning og genopvarmnings vejledning med når du køber brød og kager fra frost af os.